četrtek, 28. junij 2012

Olajšanje

Zadnje dni je bilo na kliniki zelo zaposleno. Tukaj je je nekaj slik. S komentarji.

Tako pri nas dobivamo zdravila in ostali material. Vedno moramo na pošiljko čakati kakšen dan preveč (na srečo imamo vedno dovolj zaloge), smo pa zato kombija veseli kot smo bili včasih dedka mraza (ali božička, op. Zala, (antikomunist, op. Matej)).Padel sem iz mangota in si skoraj odgriznil jezik. Hoteli so me poslati v bolnico v Kisumu, a smo morali čakati na mamo, ki so jo mzungoti poslali iskati moje izgubljene zobe. Takoj nato so jih našli v mojih ustih (niso mi še do konca zrasli). Jezik se mi že uspešno celi.
Tale punčka je zaspala v hiši, ki je zagorela.
Dobila je fashion design by Zala&Silvija.co


...in iztisnil mesnatega črva (mango fly).

Jan je iztiskal "furunkel"...

Danes smo imeli največjo napotitev v Kisumu - 9 pacientov (vse take primere smo naročali, da pridejo danes, saj je veliko bolje, če imajo spremstvo). Na skrajni levi naš John, ki jih je moral tam spraviti do ustreznih specialistov.

In po treh dela do 7h zvečer (ponedeljek se je tokrat raztegnil še za dva dni) - naša čakalnica danes ob 13h. Sicer smo popoldan imeli še nekaj primerov, med njimi psihiatrično semi-urgenco (eni od pacientk je pri nas tako lepo, da je na kontrolo prišla en teden prezgodaj in ni hotela zapustiti ambulante), a smo vseeno zaključili nekaj pred predvidenim koncem delovnega časa.

Lp, Matej & Zala

Ni komentarjev:

Objavite komentar